Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN CIRKEL SLUTS

 

 

 

 

 

Det  är som om

en cirkel sluts - igen

Så är det ju ibland

längs vandringen

 

LARZ GUSTAFSSON 16/10 2019

https://en-gb.facebook.com/pg/MODAERNART/posts/

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2019-10-16 12:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
När man säger att cirkeln är sluten menar man något annat.
I alla fall som jag uppfattat det.

2019-10-16

  AKT VIP
Stämmer. Ingen början, inget slut.
2019-10-16

  Koloristen
Tjatet är igång, ser jag.
2019-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP