Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konturer

Det bildas ett moln på himmelen
det lyser i rött går över från gult till svart
i konturerna skymtar ansikten
som jag mött i livet

Dom som gett mig någonting
dom jag älskat
dom jag ogillat

Konturerna byter skepnad hela tiden
dom som varit elaka blir snälla
dom som varit snälla blir elaka

I min förvirring stannar jag upp
vad menas
kan jag få ett svar

När molnet är rött
lyser kärlekens
blindhet

När molnet lyser gult
lyser
eftertanken

När molnet går över till svart
lyser tillvaros
smörka lykta




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-16 17:21



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
som i ett kalejdoskop ändras perspektiven - fint!
2019-10-16

  KattenKin VIP
Fantasifullt gestaltat.
2019-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP