Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snaran

När jag vänder mig om i sägen
känner jag en kall hand på min panna
vaknar upp i skräck
tänder lampan men ser inget
går upp och stänger fönstret
en kall vind drar in från fönsterspringan

Försöker somna men det
verkar omöjligt, vrider mig
om och om igen så att jag
trassnar in mig i lakanet
Huvudet fullt av oro och frågor

Äntligen sommar jag ,
vaknar plötsligt, det känns
som jag hade en snara runt halsen
stiger upp och tittar mig i spegeln
ser till min förskräckelse att jag
har röda märken runt hela halsen








Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-16 18:00



Bookmark and Share


  ULJO
Vilken mardröm
2019-10-21

    ej medlem längre
En maras fysik
2019-10-18

    Sefarge VIP
Huga för snarstuckna
Drömmar!
Har själv ibland blågönt
Märke runt halsen
P.g.a kopparkedja
från Dalarna
;)


2019-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP