Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18 oktober

Medan kärleken
förlöses på djupet, tar
du mina händer.




Bunden vers (Haiku) av 365 haikudikter
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-18 08:28



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Denna enkla gest säger allt. Innerlig dikt!
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

365 haikudikter
365 haikudikter