Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


min jordbundna själ

 

som jag längtar följa er

ni flyger högre än någonsin, ryttlar på vindarna

tag mig med på er resa

tag mina bronsfärgade löv

ni sommarens gäster

tag mina minnen med er till  Samarkand

när ni lyfter från vårt stelfrusna land          

Låt min själ planteras i ert hemlands jord

Låt min själ för alltid leva i landet av sol




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-18 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP