Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går vilse i mina tankar

Den mentala tröttheten
Trycker på
Tankar fastnar
Kommer inte fram
Orkar inte ut

Finner inte orden
I samtal
I konsten
I livet

Det som alldeles nyss
Var givet
Till och med
Skrivet
Singlar ner mot marken
I en annan värld

Att gå vilse i sina tankar
Är en kall känsla
Stannar i steget
I bilen
Pulsen känns tydligt
När du inte minns
Vart, hur, varför





Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-19 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP