Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måltid?

Bordet är kladdigt i köpcentrets restaurang ,
några pomfritt rester ligger kvar,
jag föser bort det mesta innan jag sätter mig ner
Snett emot mig vid ett bord sitter en man med en hög pomfritt som han doppar i tomatketchup , det är kladdigt
av tomatketchup och rester av en hamburgare på bordet,
han är kraftigt överviktig och tittar frånvarande på mig

Jag öppnar frigolit locket på min hamburgare,
pomfritten har jag i en liten påse bredvid
Det rinner sås på mina fingrar när jag tar upp min hamburgare och tar ett bett, behöver inte tugga så mycket bara svälja
Pomfritten är degig jag tar bara några stycken,
dricker snabbt upp min Coca Cola samlar i hop resterna av min måltid och går därifrån




Fri vers (Prosapoesi) av Kungskobran VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-20 11:21



Bookmark and Share


  ULJO
McDonalds ett nödvändigt ont.
2019-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP