Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan olika världar

Efter tio dagar isolering
Möter verkligheten upp
Med allt vad livet är
Goda små ting
Dagliga händelser

Orkar jag
Öppna
Luckan till
Där ni är
Är det bra
Gör det ondare
Om jag tvingas in
I bubblan igen

Smärtan
Besvikelsen
I ögon
Som att
Titta in
När kalaset pågår

Vill inget hellre
Än tillbaka
Men att färdas
Mellan olika världar
Gör ingen
Obemärkt




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2019-10-20 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP