Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SEROTONIN

Det behövs mycket mera än serotonin

mer än psykiatrin, mer än nervmedicin

Ingenting vi har skapat och framställt förslår

Synden lamslår systemet

i dag som i går

Och vi är inga gudar. Det där är en myt

Det är dessutom helt övermaga och skryt

Människan är en galning och inte alls god

Botemedlet, det enda,  är försoningens blod

 

LARZ GUSTAFSSON 20/10 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 404 gånger
Publicerad 2019-10-20 13:40



Bookmark and Share


  Koloristen
Utmärkt! Applåder.
2019-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP