Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken gör mig fri


Gud bor i mitt hjärta
Jag är fri från smärta
Kärleken gör mig fri
Jag lyssnar på Vivaldi
Allt det svarta är borta
Demonen kom till korta
Morgonens varma leende
Mina vackra ögon seende
Jag är fri från all smärta
Gud bor i mitt hjärta.







Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2019-10-20 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP