Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennans ord

Ett brustet hjärta väller av ord
ingen lyssnar läser eller hör
ditt tomrum är ditt
format av ödet
Vägen tillbaka är svår
hjärtat läker
med ord från pennan




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-21 11:34



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilken fin liten pärla!
2019-10-21

  ULJO
Pennan. Terapi
2019-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP