Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro

Närsom droppar faller
i sprödhetens sken
lyfter ett klarhetens ljus
insikten vaknar till liv
strömmar över ditt ansikte
varför skulle vi annars vara här




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-23 08:59



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vakenhetens sinne.
2019-10-23

  ULJO
Ödmjukt och fint. En fråga vi ställer oss varje dag
2019-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP