Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text tagen ur mitt rödgula häfte, som lodjuret skrev i sin 'underbara ungdom svår...' ('en' står för 'en individ' eller 'envar', 'var och en'). Bilden är tagen från Gamla Stan i huvudstaden och söker sig mot 'Söders höjder'.


(nr 55 av 124) Snön



Snön ligger så vit på marken
vinden får trädet
att ruska sina grenar
då faller snön ned i vita sjok

snön ligger vit på marken

solens mest ensamma stråle
letar sig genom molnen ned
leker sig genom trädtopparna
ned mot isen som täcker sjön

snön ligger vit på marken
snön ligger vit
naken




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-23 21:58



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Skönt med snö som faller i snö... om än ensligt? Därtill en av dina bästa bilder!
2019-10-26

  ULJO
Vackert är det i alla fall
2019-10-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP