Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händelse

Om det som inte hänt
hade hänt
så skulle det som hände
inte hända




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-24 08:10



Bookmark and Share


  ULJO
Då är det ju näst in till sant, till visshet gränsande sant.
2019-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP