Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Bussen av Anya


Ögonblick

Jag såg henne genom bussens immiga fönster
hon hade en brokig schal på huvudet och tittade hastigt ut
jag tror hon såg mig
på ett ögonblick var hon borta
Vem var hon, vart var hon på väg
bussen var redan långt ner på gatan




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-24 08:42



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Möten, ger svindlande reflektioner.
2019-10-24

    ej medlem längre
Bra gestaltat av ett ögonblick!
2019-10-24

  ULJO
Att finnas det är frågan.
2019-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP