Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvunnen själ

Min själ var försvunnen
jag letade efter den i skogen
i öknen
i bergen
i havet
men hittade den i garderoben
gläntade på dörren
släppte ut den
den fann min kropp
hoppas jag får ha den kvar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Kungskobran VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-25 22:12



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Häftig liten text, gillar stilen helskapt.
2019-10-29

  Öknens Ros VIP
Vara utan själ lämnar tomrum i kroppen.
2019-10-26

  ULJO
Tur att den fanns på nära håll.
2019-10-26

    Sefarge VIP
Allt kan finnas i en garderob
Lik,olika klädnader
Och en upp
-hittad
själ?
;)



2019-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP