Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÖN

Jag stod i kö för att köpa färdbiljett
plötsligt trängde sig en man före,
då jag reagerade svarade han
jag har bråttom
måste hinna till ett viktigt möte

Jag tittad närmare på honom
han var välklädd i 40 årsåldern
hade sin Iphone i handen
och trummade nervöst på den

Knackade honom på axeln
han vände sig om,
jag har också bråttom sade jag
skall på en begravning

Jag såg att han blev konfunderad,
hans möte mot min begravning
Det spelar kanske inte så stor roll
sade jag,
han är ju ändå död och har gott om tid.

Han kom fram till luckan och köpte sin biljett
och försvann snabbt
Jag hann till begravningen
min vän i kistan väntade på mig
han hade all tid i världen

















Fri vers (Prosapoesi) av Kungskobran VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-26 11:18



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilken fräck typ! Man måste stå på sig annars står andra på en, tänker jag.
2019-10-29

  Öknens Ros VIP
Men prästen vill säkert att de sörjande kommer i tid.
2019-10-26

  ULJO
Så berörande du skriver om det sista farvälet. Döden har ju inte Brottom.
2019-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP