Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har blivit min uppgift att skriva om motsatser ibland, till ord som borde finnas eftersom det andra ju finns. Om någon har skrivit det, då finns det väl? Kan vansinne vara ett sinne som är van(t) vid att vara?


Dagens (oan)vända 2019 10 26




Förtvivlad, är ju ett ord som finns.
Mottvivlad har så länge gömt sig i skuggorna.

Men även om förtvivlad har sin 'självklara' betydelse.
Är det ännu ingen som kunnat förklara 'mottvivlad'.

Visst är det väl or(d)rättvist?
Som avundsjukan mellan två syskon.

Den ena är född före den som kommit efter.
Och önskar sig ibland varandras position.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-26 18:03



Bookmark and Share


  ULJO
Säkert ett bra ord. Bara du inte tvivlar.
2019-10-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP