Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Meningsfullt av Två tungor


Ord

Dikten är gjord
för att söka ord
den finns här och nu
skaparen är du




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-26 20:49



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fina rader som räcker långt.
2019-10-29

  AiA Maria den fria
Så söker vi och finner gemensamt orden och känner oss mer hemma på jorden

Tack!
2019-10-28

  Öknens Ros VIP
Just så är det!
2019-10-27

  ULJO
Så sant. Utan ord inget liv.
2019-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP