Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret förebådar annalkande ljus...bagatell

 

 

Vargavinternatt

hörs stjärnorna brus när de

vandrar på himlen

skägglaven skör som kristall

ringer in nya året

 

väntar inte in

barnen som somnat framför

härden i huset

ynklig liten mus gnager

på det nedbrunna ljuset

 

frostrosor täcker

fönstret mot skogen som gått

i dvala drömmer

om ljusa sommarnätter

med stjärnfall och varma bad




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-27 16:37



Bookmark and Share


  WyS VIP
Fina bilder i dina verser!
2019-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP