Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Följeslagaren

Vid min sida vandrar en vålnad
jag försöker bli vän med honom
han frågar mig om jag vill följa med
varthän frågar jag
dit ödet bär svarar han
Jag frågar honom
vart är du på väg
dit du vill svarar han
När vi kommer till busshållplatsen
kliver jag på
han stannar kvar
när bussen kör tittar jag
bakåt genom rutan
han är spårlöst försvunnen
När jag är framme vid min hållplats
och stiger av står han där
Vad gör du här frågar jag
väntar på dig svarar han
Hur länge hade du tänkt följa mig
frågar jag
Jag är med dig för alltid
förstår du inte det svarar han










Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-28 09:50



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Döden vid din sida, coolt gestaltat!
2019-10-29

  DavidM VIP
Mystik i stroferna, stämningen välavvägd.
2019-10-28

  ULJO
Ruggig känsla. Tänker på Ingmar Bergmans film "sjunde inseglet"
2019-10-28

  Öknens Ros VIP
Suggestiv text, ödets budbärare inger en känsla av obehag.
2019-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP