Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Advokatens dilemma


Advokaten

Skurken gick fri
då jag tog hans parti
Att få rätt fast det är fel
säger en del men
arvodet blev stort
för det jag gjort
slutet blev gott
då alla har fått
sin lagliga lott




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-29 09:06



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Att kunna ha stark Moral
och inte stoppa fingrar
i syltburken och slicka
åt sig av det kriminella
Ej alla advokater För
-unnat att inneha
Den styrkan?

2019-10-29

  ULJO
Fruktansvärt att tjäna pengar på andra olycka. Tänker på Sture Bergvall fallet. Lura en drogsugen människa på det viset. Hur mycket tjänade inte advokaterna där?
2019-10-29

  KattenKin VIP
Det handlar mer om att briljera och tjäna storkovan än att tjäna vad som är rätt och sant många gånger. Jag skulle känna mig smutsig, som ett kugghjul i ett kriminellt syndikat.
2019-10-29

  Öknens Ros VIP
När rätt är fel
Rättvisans spel
Boven går fri
Från rätten gör sorti

2019-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP