Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Explosionsrisk av Lottie Ålhed


Hat

Hatets låga
är din plåga
se upp så den inte fräter ihjäl
din sargade själ




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-31 08:49



Bookmark and Share


  ULJO
Precis. Håll koll på sinnet.
2019-10-31

  Anya VIP
Så sant. Bra att bli observant på sina känslor.
2019-10-31

  DavidM VIP
Viktiga rader att reflektera över.
2019-10-31

  AiA Maria den fria
Du söker och finner dom talande orden o blir då trygg på jorden

Tack!
2019-10-31

  AiA Maria den fria
Du söker och finner dom talande orden o blir då trygg på jorden

Tack!
2019-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP