Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gässen flyger



drick en fläkt av höstens vindar

se mot bleka, blåa skyn

stå vid hagens grindar,

när de vilda gässen flyga över byn




Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-31 18:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
I år har vi haft många som har flugit över vårt hus...det är kul...
2019-11-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP