Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det poetiska tillståndet

Det är inte fel att vara poet
det har jag märkt
människor tror man är nåt
så fort man skrynklar pannan.
Jag gör det ibland även när jag tänker på annat.
Som för att retas!
Då skrynklar jag ihop hela mig som en pappersservett och kastar brustna drömblickar omkring mig som en tiggare. Med mössan i ena näven och en penna i den andra.
Titta noga så ser du att blyertsen inte ens är vässad.

Och se där,
även din panna går att skrynkla!




Fri vers av till skogs
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-01 11:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tycker människor illa vara är det de som har problem, inte jag.
Take it or leave it.
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

till skogs
till skogs