Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VILSE I PIZZAN

Ja, jag var vilse i pizzan då

En sak som endast Herren kan förstå

Det var en lockande villoväg

Dit styr jag aldrig mer mina steg

 

LARZ GUSTAFSSON 1/11 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2019-11-01 15:47



Bookmark and Share


  Koloristen
Var det maskpizza?
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP