Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÄR JAG EN FADÄS NÄRMARE HADES?

Är jag en fadäs närmare Hades?

Ska jag vandra på äggskal igen?

Är jag femton minuter från Eslöv

men ett ljusår ifrån himmelen?

 

Om det hänger på vår kraft och styrka

är vi sålda och dömda, min vän

Men det här är de hopplösas kyrka

Här finns uttömda kvinnor och män

 

Och ett kärl som man tömt kan man fylla

med ett annat och rent innehåll

Han som bjuder oss liv vill jag hylla

Han som verkligen spelar nån roll

 

 

LARZ GUSTAFSSON 1/11 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2019-11-01 18:16



Bookmark and Share


  Koloristen
"en fadäs närmare Hades" - fantastiskt diktat!
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP