Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HELLOWEEN-ELÄNDET

Den som ägnar sig åt halloween

är i mina ögon en kretin

Halloween av och med och för svin

Lika kul som en karaff urin

 

LARZ GUSTAFSSON 1/11 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2019-11-01 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP