Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG VÄGRAR ATT FIRA DÖDEN

Jag celebrerar Livet

Livet med stort L

Jag vägrar fira döden

Och det gör mig speciell

Alla dönickar vill fira

mörkrets destruktiva makt

De är alla svårt bedragna

Deras mörker är kompakt

Satan kan ju imitera

ljusets änglar, om han vill

Svensken är ett tacksamt offer

Så naiv och imbecill

 

LARZ GUSTAFSSON 2/11 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2019-11-02 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP