Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DE LEVANDES DAG

Detta är de LEVANDES dag

En av dessa levande är jag

Jag är inte Stig Vig i Dag Vag

Detta är de LEVANDES dag

 

Här under galoscherna finns drag

så det räcker ända ner till Prag

Stanna kvar om du är sinnessvag

Detta är de LEVANDES dag

 

Google prackar på mig sökträffar

som jag inte själv fått välja ut

En rätt märklig IT-diktatur

Någon borde täppa till dess trut

 

Detta är de LEVANDES helg

Livet eller döden - bara välj!

De som dött är inte med oss mer

Sjung nu så det hörs ned till Alger!

 

LARZ GUSTAFSSON 2/11 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2019-11-02 14:53



Bookmark and Share


  Thylacine
Javisst någon borde täppa till dess trut.
Och visst bör det levande hyllas framför det döda. Bra text!
2019-11-04

  Koloristen
Google selekterar medvetet bort sådant som är obekvämt och väljer ut det som är bekvämt - i sold för rådande makthavare. Google bör undvikas och ratas så mycket det bara går.
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP