Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: P-O FLODSTRÖM


TIDENS OBEVEKLIGHET

Tidens obeveklighet

Sanningens intensitet

Mobbens hårda arrogans

Jobben finns nån annanstans

 

Tidens obeveklighet

Ja, jag bävar och jag vet

Tick, tack - oundviklighet

Stackars proletärpoet!

 

LARZ GUSTAFSSON 2/11 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 299 gånger
Publicerad 2019-11-02 15:31



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, Larz det är synd om oss svaga å ärliga proletärpoeter, vi står till anklarna i den obevekliga å spännande framtiden!
2019-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP