Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: ANDERS SUNDIN


GUD ÄR EN GUD FÖR LEVANDE, ICKE FÖR DÖDA

Låt de döda begrava sina döda

sade Jesus Kristus en gång

Han vars blod färgat blommorna röda

Han vars frid i mitt hjärta blev sång

Varför smyckar vi avlidnas gravar?

Det är meningslöst, fåfänglighet

Låt de döda begrava sina döda

i förgängelsens ofrånkomlighet

 

LARZ GUSTAFSSON 2/11 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2019-11-02 17:52



Bookmark and Share


  Koloristen
Ja, det är tokigt.
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP