Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets färd

Jag går till mitt jobb
dag efter dag
ibland med obehag
ibland med välbehag
När jag kommer hem
ger jag mig hän
åt diktens underbara värld
den gör mig klok och och lärd
får mig att njuta av livets färd




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-03 08:08



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så är det, kort och gott.
2019-11-07

  ULJO
Jag hade aldrig klarat mig utan skrivande
2019-11-03

  Blomma-Stjärna VIP
visst, precis som du säger; det är något speciellt med poesi!
2019-11-03

  Öknens Ros VIP
Att skriva är lärande och närande.
2019-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP