Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skrev efter att ha lyssnat på den 14 min långa inspelningen av "Howl" Alan Ginsberg. Ett nytt yl från vår tid.


Yl

Digitala snaror stryper det dryper tomma tankar dryper feeda, fyll inget tomrum
Inteligencia
Stick
Offer offer offer
Ångest ångest stackars
Empati
Låt Knorrarna växa i godkänt frosseri


Spioner i staden, stammar i skogen
Trampar bort trottoaren stampar på jorden svampar

Bevara kulisserna, slipp ansvar
Trygg bakom etablerad livsform
Utflykter tända på ovisshet
Förvirringens frihet eller frihetens förvirring
Besök drömmen men vakna upp under mammas täcke
Klamra fast vid kärleken som om den vore en illussion
Blunda inför guds lik och samtidigt förnekar hans rike
Bara tron på helvetet, molok krypit in under skinnet
Blöd blåa ögon, blöd. Skäms göm dig svarta gudinna offer offer

Förklä fittan i kostym, koppla och tämj kuken
Förnekelse! Förmörkelse!

Gör vad du vill, det vill du inte
Kedjorna från Trygghetens slaveri hänger slaka, håller tillbaka
Behåller ett vakande öga







Smaka alla blommor sjung alla språk knulla alla raser




Fri vers av Knastra
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-03 10:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ännu mer vulgärt än det som Ginsberg producerade.
2019-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Knastra

Senast publicerade
Yl
* Se alla