Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: KARIM AL-ABDALLAH


TVÅ MOTORMUNNAR

Två motormunnar träffades

en dag på Rådmansbron

Så mycket skulle avhandlas

när båda tog sig ton

Den första snön kom singlande

Ett gissel nu som då

Men munnarna de snackade

och pladdrade ändå

 

Två motormunnar möttes och

det var ett tag sen då

som svammelfrosseriet

nått en sådan hög nivå

Men glad var jag

och munter han

Vi fick en trevlig stund

Så en dag ska vi bilda

Motormunnars Riksförbund

 

LARZ GUSTAFSSON 3/11 2019

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2019-11-03 10:48



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Kul text. Bildrik .
2019-11-04

  Koloristen
Motorhuvuden?
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP