Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det hårda livet som ingen visar och som ingen ser


På lyckliga gatan

på lyckliga gatan becknar man G
hekto blir kg och högar med E

fast i jargongen, fastnat i livet
tar lite tjack och vågar ta klivet

droger blir pengar, mer vill man ha
pengar blir droger, finns massor att ta

hög som ett höghus, jag står här och ler
smärtan jag kände, finns inte mer

min hjärna den kokar, blir slirig och bränd
holken är meckad, kom hit och tänd

låter det skumt att jag vill punda på skiten?
har alltid letat, sen jag var liten.

lyckliga gatan finns inte mer
kvarteren dom blöder och ingen som ler




Bunden vers (Rim) av iami
Läst 166 gånger
Publicerad 2019-11-03 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iami
iami