Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VISSA TÅL INTE

Viss tål inte mina åsikter

Det struntar jag fullständigt i

Negligerar dem och går vidare

Detta kallas att vara FRI!

Fri och obunden av allt PK-pack

och de där som vet allting bäst

Det är skönt att få slippa deras snack

som är idel pekoral och pest

 

LARZ GUSTAFSSON 3/11 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2019-11-03 18:58



Bookmark and Share


  Thylacine
Låter sunt friskt och inspirerande
Bra skrivet!
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP