Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Ensamhet är ett tveeggat sällskap,
kan vara lika befriande som påträngande.




Fri vers av JanneD VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2019-11-03 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP