Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mina känslor övergår till vintertid.

Vad kan jag göra med alla mina inlagda känslor och sorger?

De tenderar att veckla ut sig likt en karta
vilset följer jag vägarna ner i groparna.

Jag har kikarsiktet inåt mot bålen
fokuserade på strukturen av sårskorpan

en förgången revy.

Evighets upprepning likt en rundgång
Som slår, slår, slår, slår ut balansgången.

Hur många gånger kan man fängsla sig fast
i skuggan av ett oläkt sår?

Hur många dagar kan man leva som död?

Det är något som alltid bryter sig upp
en artär som ständigt brister
när snön läger sig över sommarens förmultnade lik.




Fri vers (Fri form) av Oknytt
Läst 218 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-11-04 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oknytt
Oknytt