Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vuxenmasken


Jag sätter på mig min
neutrala vuxenmask
Barnet inom mig
blir rasande




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-04 15:53



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Så sant. Vilken talande text. Den ska jag ta med mig i tankesmedjan.

Fint Johan
tack
2019-11-07

    Lena Staaf VIP
Längtan efter att bli omhändertagen och älskad men som trycks tillbaka av de sociala förväntningarna på normalitet.
2019-11-07

  KYREUS of Sweden
Konflikternas
kontraproduktiviteter
2019-11-04

  Solstrale VIP
i allmänhet ,,, monster utvecklas under masken kanske?
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP