Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirationen I gallerian av Lottie Ålhed


Julhandel (Haiku)

Julhandelns profit
smakar skit
när jag med slit
och mycket släp
tar mig hem med en massa skräp




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-06 09:05



Bookmark and Share


  ULJO
Lika varje år. Varför lär vi oss inte
2019-11-06

  Öknens Ros VIP
Samma visa varje jul, fast man lovat sig att inte köpa så mycket.
2019-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP