Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett sent möte med dig

 

Vi kommer,
Samtidig
Någon annan går

Vi kommer in,
Samtidig
Någon annan går ut

Vissa lämnar allspår efter sig
Andra lämnar inga alls spår efter sig
Medan andra lämnas ensamma dö

Somliga födds med en guldstjärna på sig
Medan andra märks inte alls
Den stör… den stör… den stör

Varför?

Jag kom till livet
Medan samtidigt
Någon annan gick bort

Någon gick bort
Medan
Jag kom till livet

I samma trapphuset
Någon sörjer sin kära bortgång
Medan någon annan för hans nyfödd barn glädjes åt

Hur svårt?

Leken mellan livet och döden
Maktkampen mellan döden och livet
Går vidare som en snabbtåg

Livet är mäktig och spontan
Döden är mäktig och spontan
Enastående är de

Livet skapar all liv
Döden skärbort all liv
GUD skapar och återställer alla liv

Oroa sig INTE!
Vi som aldrig möttes i livet
Kommer att möttes sen i domedagen!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2019-11-06 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP