Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onsdagseftermiddag i landet cancer

Min son ligger bredvid mig
Sover med kinder röda
Av tårar
Med tankar om döden
Rädsla
Att livet
Aldrig blir som det var
Eller blir av

Utanför sjukhusfönstret
Faller ett sakta höstregn
Människor på väg hem till middag
Byggubbarna fryser
Taxichaufförer skäller på varann
Om en kund
Cellgifterna droppar i takt
Med byggets pålmaskin

Trycker din hand
Mot min kind
Din hud
Så varm
Så mjuk
Känner mig
Liten
Stor
Stark
Svag
Dina andetag
Djupa
Lugna




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2019-11-06 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP