Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår framtid


Vår framtid hänger på vår
förmåga att känna sorg
över det som gått förlorat




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2019-11-07 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP