Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte att jag är värdefull

Jag vet inte att jag är värdefull
jag är oviktig här och nu
visst är jag älskad för min egen skull
men om jag kunde va som du

Det finns alltför många som har talat om
att jag ska göra si och så
allt detta bara för att jag inte kan gå
men mitt hjärta måste slå

Jag tror jag vet att jag är värdefull
men det är viktigt här och nu
att du är hos mig för min egen skull
för jag blir stark med nån som du

Jag klarar inte av min ensamhet
det finns det ingen här som gör
när jag kan röra mig så rör jag också dig
det ska jag leva för

Så jag vet om att jag är värdefull
att jag är viktig här och nu
att jag är älskad för min egen skull
men vreden sliter mig itu




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-07 20:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om hur livet kan vara!
2019-11-09

  Maria Sundelin VIP
Förstår din frustration
2019-11-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag gillade i alla fall aldrig den där sången.
2019-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP