Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gastric bypass-operation

snälla, kan jag inte bara få göra en gastric bypass-operation?
jag såg nyligen en bög på tv som var mycket större än vad jag är.
jag såg ett leende, en självsäkerhet, och en omedvetenhet om vad omvärlden skulle tycka om honom.

snälla skona mig från det
låt mig få vara smal och stel
låt mig få knäckas som en pinne i din säng
och överrösta dig all annanstans.

låt mig få vara skör och hel
istället för stark och trasig.

drick du upp ditt vin

för ikväll ska jag berätta min historia
och om varför jag blev som jag blev

och jag förväntar mig att du stannar
efter det.




Fri vers (Fri form) av Dandy U
Läst 122 gånger
Publicerad 2019-11-08 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dandy U
Dandy U