Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dag i oktober


Minns i november


Tusenskönans blick
i oktobermorgonen
som jag besvarar

Jag prövar ett leende
och ser hur hon ler mot mig

 




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-11-08 13:14



Bookmark and Share


  Anya VIP
Härligt att dela ett leende. <3
2019-11-24

  Lars Hedlin
Så fint skrivit!
2019-11-10

  Chawa VIP
Samhörighet och bekräftelse. Med få ord har du vaskat fram essensen och den harmoniska doften är ovärderlig och hänförande. Tack!
2019-11-09

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om samspel med naturen!
2019-11-09

  ULJO
Ett sista leende innan sömnriket väntar.
2019-11-09

  Monika A Mirsch VIP
Rofylld, tillmötesgående din tanka, din bild - förgyller mörknande tider - tack!
2019-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP