Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår tid

Vad minns du av tiden
Då allting var nytt
När gick du i ide
Du försvann utan ett knyst

Förvärvade själar
Bildar nytt parti
Som samtidens trälar
Försöker dom slå sig fri

Allting går att förstå
Om man är villig att öppna upp
Allting nu som då
Är under ständig lupp

Vägra tro att du inte kan
Våga satsa idag
Ödmjukhet istället för arrogans
Det är mottot i vårt lag

Om dom säger stopp
Välj en annan Stig
Nu vajar flaggan i topp
Nu är vår tid




Fri vers av Mr Inkognito
Läst 143 gånger
Publicerad 2019-11-10 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito