Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gräns suddas ut

Ett rep med en knut

En eka som tar vatten

Ett stormigt hav

En klippa som slipas ned

En våg slår hårt

Ett ljus brann ut

En dröm som vaknat

Ett missat samtal

Ett ord som stannat kvar

Ett skavande andetag

En lunga som saknar kapacitet

Ett smutsigt förslag

En känsla som rinner av

En cirkel utan slut

Ett tillstånd som stannat

En tanke i bristande ljus

Broar svindlande höjder

Ett hus utan stome

En vind mot en eld

Ett åsknedslag

Fällda träd som ligger kvar

Blodkärl som blommat ut

En avtrubbning

Ett eko mellan vägarna




Fri vers av Oknytt
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-10 18:13



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
skön rytm, känns meditativt och de fällda träden som ligger kvar stannar i min minnesbild
2019-11-15

    ej medlem längre
En suggestiv uppräkning ...
2019-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Oknytt
Oknytt