Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släng dina dåliga planer i havet

Lobotomera mig till nuet

Ge mig ett certifikatet för att vara mig själv

Öppna upp och slå in

Spiken

Häng upp det nya jaget

Lagomt, till fredagsmyset

Hur ska jag kunna se förbi tomheten i intet?

Slänga brandyxan i bröstet på demonerna?

Hade de varit en fysisk levande vän

Hade jag suttit inne för dråp för länge sen

Låt rösterna tystna i tomrummet

Bryt upp alla dörrar som du själv hållit stängda

Res dig likt fågel Fenix ur askan du brann av

- Res dig

Spärrar är enbart spärrar

Du har ju plankat förut så varför är det svårt att smita förbi det du själv vaktar

Rädsla varför alltid denna jävla rädsla

Vi behövde aldrig leva som döda

Som spöken

Som passiva

Där rösterna i huvudet är det enda samtalet

Kläck ut ur skalbaggsskalet

För det är så lätt att bli trampad på

Låt dig inte förminskas av något som inte längre är

Gå vidare

Gå vidare

Gafatejpa på käften för de som pratar genom analen

Om det så behövs

Långfinger åt döden

Andas in

Andas ut

Det finna alltid mer än en anledning att leva för dagen

Bränn alla ångest broar

Släng dina dåliga planer

Inte dig själv

För det finns inget att hämta på botten av havet




Fri vers (Spoken word/Slam) av Oknytt
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-13 22:02



Bookmark and Share


  Fredric
Livet
2019-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Oknytt
Oknytt